Έχεις Γράμμα Σήμερα, το Αύριο σου Σκέψου.

Η Ελλάδα μας αιμορραγεί, βάλλεται μεθοδικά, από έξω και από μέσα.
Από έξω είναι κατανοητό, οι εχθροί μας μικροί - μεγάλοι, δεν επιθυμούν την πρόοδο την Ελληνική, καθώς την καθιστούν άτρωτη, στα σχέδια τα δικά τους.
Από μέσα ο εχθρός, είναι η ζωή χωρίς Παιδεία, πολλοί από εμάς δεν νιώθουμε την έννοια του καθήκοντος και που σαφώς είναι ορθό να προηγείται, πριν από τα δικαιώματα. Προτείνουμε λοιπόν, να φροντίσουμε το Θέμα Παιδεία στην Ελλάδα, καθώς θεωρούμε πως είναι Μεγάλη Επένδυση, με αντίκτυπο στο μέλλον της Χώρας.


Φαντάσου να γίνουν λύκοι τα πρόβατα. Κατά τη γνώμη μου θα επικρατήσει ή Αναρχία. Υποψιάζομαι πως κάποιοι θέλουν να αλλάξουν στάνη τα πρόβατα, ώστε να γίνουν οι κολλητοί τους, τα νέα μας Αφεντικά. 
Οι Έλληνες ξεμένουμε από Ελληνικό Πολιτισμό, έτσι μας ελέγχουν. Προοδευτικές δυνάμεις σήμερα δεν είναι αυτές που αγωνίζονται για την πρόοδο, αλλά αυτές που διεκδικούν δίχως να προσφέρουν.

Πρόταση: Ανεξάρτητα από τα κόμματα που υποστηρίζει ο καθένας από εμάς, είναι εύλογο τα προβλήματα της κοινωνία να μας αγγίζουν όλους, συνεπώς η κοινοποίηση των προβλημάτων πρέπει να γίνεται σε μοναδικό σημείο αναφοράς.
Η Σκέψη όλων μας είναι, πως θα λύνονται τα προβλήματα και λιγότερο ποιός θα τα λύνει κάθε φορά.


Ιωάννης ό Φίλος
ΙΘΥΠΟΡΟΣ 2021

Δημοφιλείς αναρτήσεις